Pióro

<- 3 V I I 2019 ->

Header
Menu

Śniadanie:

Kakao , wędlina, serki topione, ser żółty, masło, miód, dżem, ogórki, pomidory, pieczywo mieszane, herbata Omlet, musli owocowe, jogurt naturalny, , sery pleśniowe, twarożek na słono serki tartare, warzywa kruche ( sałata, oliwki)

Szwedzki stół:

koktail z truskawek , owoce sezonowe, woda mineralna

Obiad:

Barszcz Ukraiński pierś z indyka w sosie kurkowym kluski slaskie fasolka szparagowa, woda z sokiem

Deser:

Prince polo

Kolacja:

Bigos wiosenny, wędlina, ser żółty, serki topione, dżem, miód, pomidory, ogórki, masło, pieczywo mieszane, herbata

Smacznego
Plan Dnia
  • 7.30 Pobudka, Gimnastyka
  • 7.45 Podniesienie flagi na maszt
  • 8.00 Śniadanie 1 tura
  • 8.45 Śniadanie 2 tura
  • 09.30 - 12.30 Przedpołudniowy blok zajęć
  • 13.00 Obiad 1 tura
  • 13.45 Obiad 2 tura
  • 15.00 - 18.00 Popołudniowy blok zajęć
  • 18.30 Kolacja 1 tura
  • 19.15 Kolacja 2 tura
  • 20.00 - 21.30 Wieczorny blok zajęć
  • 21.45 Przekazanie służby
  • 22.00 Cisza nocna
© 2013 Projekt i wykonanie: Mikołaj Walczak pracownia informatyki Pałacu Młodzieży w Warszawie. All rights reserved