Pióro

<- 2 V I I 2019 ->

Header
Menu

Śniadanie:

wędlina, ser żółty, miód, dżem, masło, ogórki, pomidory, pieczywo mieszane, tartare, serki topione, płatki śniadaniowe herbata, Frankfurterkii, mussli, jogurt naturalny, twarozek na słodko sery pleśniowe, masło orzechowe,oliwki zielone i czarne, warzywa kruche (rzodkiewka ogorki małosolne sałata ) ketchup, musztarda, pasta z ciecierzycy

Szwedzki stół:

sok ze świeżo wyciskanych owoców, woda mineralna, owoce sezonowe

Obiad:

Zupa krupnik kotlet mielony , ziemniaki, , buraczki kompot

Deser:

czereśnie

Kolacja:

penne z suszonymi pomidorami, wędlina, ser żółty, serki topione, dżem, miód, masło, pieczywo mieszane, herbata,

Smacznego
Plan Dnia
  • 7.30 Pobudka, Gimnastyka
  • 7.45 Podniesienie flagi na maszt
  • 8.00 Śniadanie 1 tura
  • 8.45 Śniadanie 2 tura
  • 09.30 - 12.30 Przedpołudniowy blok zajęć
  • 13.00 Obiad 1 tura
  • 13.45 Obiad 2 tura
  • 15.00 - 18.00 Popołudniowy blok zajęć
  • 18.30 Kolacja 1 tura
  • 19.15 Kolacja 2 tura
  • 20.00 - 21.30 Wieczorny blok zajęć
  • 21.45 Przekazanie służby
  • 22.00 Cisza nocna
© 2013 Projekt i wykonanie: Mikołaj Walczak pracownia informatyki Pałacu Młodzieży w Warszawie. All rights reserved