Menu
Śniadanie:
płatki śniadaniowe, wędlina, ser żółty, miód, dżem, masło, ogórki, pomidory, pieczywo mieszane, serki topione, herbata (2,5,12,13)
Szwedzki stół:
tosty, musli owocowe, jogurt naturalny, twarożek na słodko, warzywa kruche, ketchup, musztarda, (2,5,6,7,8,10,12,13). Bufet sałatkowy: sok z wyciskanych owoców, owoce sezonowe
Obiad:
rosół z makaronem, pulpety w sosie koperkowym, kasza jęczmienna i gryczana, kalafior, lemoniada (2,5,7,10,12). Wege: rosół z makaronem, pulpety wegetariańskie w sosie koperkowym, kasza jęczmienna i gryczana, kalafior, lemoniada (2,5,7,10,12)
Deser:
sernik bez polewy (2,5,8,12)
Kolacja:
naleśniki z twarogiem i cukrem pudrem, wędlina, ser żółty, serki topione, dżem, miód, masło, pieczywo mieszane, herbata (2,5,13)
Smacznego
Plan Dnia
- 7.30 Pobudka, Gimnastyka
- 7.45 Flaga na maszt
- 8.00 Śniadanie 1 tura
- 8.45 Śniadanie 2 tura
- 09.45 - 11.15 blok zajęć A1
- 11.30 - 13.00 blok zajęć A2
- 13.15 Przekazanie służby
- 13.30 Obiad 1 tura
- 14.15 Obiad 2 tura
- 15.15 - 17:45 Blok zajęć B
- 18.00 Kolacja 1 tura
- 18.45 Kolacja 2 tura
- 20.00-21.00 Blok zajęć C
- 22.00 Cisza nocna