Pióro

<- 5 V I I I 2019 ->

Header
Menu

Śniadanie:

Wędlina, ser żółty, serki tartare, serki topione, miód, dżem, masło, pomidory, ogórki, pieczywo mieszane, kakao, herbata, Berlinki, twarożek, musli, jogurt naturalny, serki topione, sery pleśniowe, masło orzechowe, warzywa kruche (sałata, papryka), oliwki zielone I czarne

Szwedzki stół:

Sok z owoców, woda mineralna, owoce

Obiad:

Zupa jarzynowa, kotlet mielony, ziemniaki, buraki, kompot

Deser:

Baton

Kolacja:

Penne z suszonymi pomidorami, wędlina, ser żółty, serki topione, dżem, miód, masło, pomidory, ogórki, pieczywo mieszane, herbata

Smacznego
Plan Dnia
  • 7.30 Pobudka, Gimnastyka
  • 7.45 Podniesienie flagi na maszt
  • 8.00 Śniadanie 1 tura
  • 8.45 Śniadanie 2 tura
  • 09.30 - 12.30 Przedpołudniowy blok zajęć
  • 13.00 Obiad 1 tura
  • 13.45 Obiad 2 tura
  • 15.00 - 18.00 Popołudniowy blok zajęć
  • 18.30 Kolacja 1 tura
  • 19.15 Kolacja 2 tura
  • 20.00 - 21.30 Wieczorny blok zajęć
  • 21.45 Przekazanie służby
  • 22.00 Cisza nocna
© 2013 Projekt i wykonanie: Mikołaj Walczak pracownia informatyki Pałacu Młodzieży w Warszawie. All rights reserved