Pióro

<- 21 V I I 2019 ->

Header
Menu

Śniadanie:

Wędlina, ser żółty, serki tartare, serki topione, miód, dżem, masło, pomidory, ogórki, pieczywo mieszane, kakao, herbata

Szwedzki stół:

Frankfurterki, musli, jogurt naturalny, sery pleśniowe, warzywa kruche (sałata, papryka), oliwki zielone I czarne Sok z owoców, woda mineralna, owoce

Obiad:

Rosół, pierś z indyka w sosie kurkowym, kluski śląskie, fasolka szparagowa, kompot

Deser:

Ciasto

Kolacja:

Zapiekanka makaronowa, wędlina, ser żółty, serki topione, dżem, miód, masło, pomidory, ogórki, pieczywo mieszane, herbata

Smacznego
Plan Dnia
  • 7.30 Pobudka, Gimnastyka
  • 7.45 Podniesienie flagi na maszt
  • 8.00 Śniadanie 1 tura
  • 8.45 Śniadanie 2 tura
  • 09.30 - 12.30 Przedpołudniowy blok zajęć
  • 13.00 Obiad 1 tura
  • 13.45 Obiad 2 tura
  • 15.00 - 18.00 Popołudniowy blok zajęć
  • 18.30 Kolacja 1 tura
  • 19.15 Kolacja 2 tura
  • 20.00 - 21.30 Wieczorny blok zajęć
  • 21.45 Przekazanie służby
  • 22.00 Cisza nocna
© 2013 Projekt i wykonanie: Mikołaj Walczak pracownia informatyki Pałacu Młodzieży w Warszawie. All rights reserved