Pióro

<- 16 V I I 2019 ->

Header
Menu

Śniadanie:

Płatki śniadaniowe, wędlina, ser żółty, miód, dżem, masło, ogórki, pomidory, pieczywo mieszane, serki tartare, serki topione, herbata Jajka gotowane, musli owocowe, jogurt naturalny, sery pleśniowe, twarożek, warzywa kruche (papryka, pomidorki koktajlowe, sałata),

Szwedzki stół:

Sok ze świeżo wyciskanych owoców, sałatka, owoce, woda mineralna

Obiad:

Zupa jarzynowa, kotlet mielony, ziemniaki, marchewka z groszkiem, kompot

Deser:

baton

Kolacja:

Picerynki, wędlina, ser żółty, serki topione, dżem, miód, pomidory, ogórki, masło, pieczywo mieszane, herbata

Smacznego
Plan Dnia
  • 7.30 Pobudka, Gimnastyka
  • 7.45 Podniesienie flagi na maszt
  • 8.00 Śniadanie 1 tura
  • 8.45 Śniadanie 2 tura
  • 09.30 - 12.30 Przedpołudniowy blok zajęć
  • 13.00 Obiad 1 tura
  • 13.45 Obiad 2 tura
  • 15.00 - 18.00 Popołudniowy blok zajęć
  • 18.30 Kolacja 1 tura
  • 19.15 Kolacja 2 tura
  • 20.00 - 21.30 Wieczorny blok zajęć
  • 21.45 Przekazanie służby
  • 22.00 Cisza nocna
© 2013 Projekt i wykonanie: Mikołaj Walczak pracownia informatyki Pałacu Młodzieży w Warszawie. All rights reserved