Pióro

<- 16 V I I 2023 ->

Header
Menu

Śniadanie:

płatki śniadaniowe, wędlina, ser żółty, miód, dżem, masło, ogórki, pomidory, pieczywo mieszane, serki topione, herbata (2,5,12,13)

Szwedzki stół:

tosty, musli owocowe, jogurt naturalny, twarożek na słodko, warzywa kruche, ketchup, musztarda, (2,5,6,7,8,10,12,13). Bufet sałatkowy: sok z wyciskanych owoców, owoce sezonowe

Obiad:

rosół z makaronem, pulpety w sosie koperkowym, kasza jęczmienna i gryczana, kalafior, lemoniada (2,5,7,10,12). Wege: rosół z makaronem, pulpety wegetariańskie w sosie koperkowym, kasza jęczmienna i gryczana, kalafior, lemoniada (2,5,7,10,12)

Deser:

sernik bez polewy (2,5,8,12)

Kolacja:

naleśniki z twarogiem i cukrem pudrem, wędlina, ser żółty, serki topione, dżem, miód, masło, pieczywo mieszane, herbata (2,5,13)

Smacznego
Plan Dnia
  • 7.30 Pobudka, Gimnastyka
  • 7.45 Flaga na maszt
  • 8.00 Śniadanie 1 tura
  • 8.45 Śniadanie 2 tura
  • 09.45 - 11.15 blok zajęć A1
  • 11.30 - 13.00 blok zajęć A2
  • 13.15 Przekazanie służby
  • 13.30 Obiad 1 tura
  • 14.15 Obiad 2 tura
  • 15.15 - 17:45 Blok zajęć B
  • 18.00 Kolacja 1 tura
  • 18.45 Kolacja 2 tura
  • 20.00-21.00 Blok zajęć C
  • 22.00 Cisza nocna
© 2013 Projekt i wykonanie: Mikołaj Walczak pracownia informatyki Pałacu Młodzieży w Warszawie. All rights reserved